Nog steeds in Fortaleza - Reisverslag uit Fortaleza, Brazilië van Annelies Verhoeven - WaarBenJij.nu Nog steeds in Fortaleza - Reisverslag uit Fortaleza, Brazilië van Annelies Verhoeven - WaarBenJij.nu

Nog steeds in Fortaleza

Door: Annelies en Kathleen

Blijf op de hoogte en volg Annelies

17 November 2010 | Brazilië, Fortaleza

Hey iedereen,

Even een stand van zaken: We zitten nog steeds in Fortaleza.
We hebben ondertussen afscheid genomen van de andere vier studenten. Zij zijn vertrokken richting Mossoro en Quixeramobim.
Vandaag verhuizen we naar Casa Jacinta. Jacinta is de persoon die ons hier in Brazilië opvolgt en er voor zal zorgen dat we op een goed project terecht komen.
Ze heeft een reeks bezoeken voor ons gepland. Morgen beginnen we met een bezoek aan een project in Maranguape (solidaire economie) en Campos Belos (jongeren).
Vrijdag gaan we opnieuw twee projecten (vrouwen en jongeren) bezoeken, ditmaal in Fortaleza.
Tot zover ligt de planning vast, hoewel hier in Brazilië weet je nooit!
Op zaterdag en zondag gaan we misschien naar Santana de Acarau (landbouw).
Vandaag hebben we onze eerste werkdag er bijna opzitten. We hebben fysiek een vergadering bijgewoond en mentaal geprobeerd om deze ook echt te begrijpen. Daarna zijn we gaan lunchen met de Braziliaanse dames. Hier hebben we alweer kunnen vertellen over het weer en het eten in België.

Zoals jullie kunnen lezen is alles goed hier!
Tot gauw voor meer nieuws!

Kathleen en Annelies

• 17 November 2010 - 19:04

Ragna En Wilfried:

Dag Kathleen, zo te horen hebben jullie het daar toch wel naar jullie zin! Lukt het al een beetje met het Portugees? Het project dat jullie kiezen, zijn jullie daar dan aan gebonden voor de rest van de reis of gaan jullie ook nog andere dingen ontdekken? Het is leuk om jullie reis op deze manier te kunnen volgen! Stel het goed en tot schrijfs. xxx

• 17 November 2010 - 23:36

Nathalie:

Vind ik leuk! :)

• 19 November 2010 - 08:04

Kirsten Bels:

Hey Kathleen,

Fijn om te lezen dat alles daar goed gaat. Geniet er nog van!

Liefs,
    Kirsten