Volg mijn avonturen - Reisverslag uit Fortaleza, Brazilië van Annelies Verhoeven - WaarBenJij.nu Volg mijn avonturen - Reisverslag uit Fortaleza, Brazilië van Annelies Verhoeven - WaarBenJij.nu

Volg mijn avonturen

Door: Kathleen

Blijf op de hoogte en volg Annelies

23 December 2010 | Brazilië, Fortaleza

Hey iedereen,
Nu de stage van Annelies en mijn stage ver uit elkaar liggen, qua inhoud en qua ligging, denk ik dat het makkelijker is dat ik mijn avonturen vanaf nu op een andere pagina weergeef.
Ik denk dat de verhalen anders door elkaar gaan lopen en dat het voor jullie moeilijk is om te volgen.
De mensen die interesse hebben kunnen vanaf morgen mijn avonturen dus volgen op:

Annelies het ga je goed in Santana, ik zal hier af en toe eens piepen en Jacinta wist me al te vertellen dat je het goed stelt!
Geniet ervan.

Vrolijk Kerstfeest aan iedereen.

Kathleen

• 24 December 2010 - 08:46

Nonkel Lu En May:

Hoi Kathleen,
    Leuk om nog eens iets van u te horen!
    Je zal het u niet kunnen voorstellen maar terwijl het bij jullie zo warm is geraken wij stilaan ingesneeuwd!
    We zijn benieuwd wat je daar zoal moet doen voor uw stage.Je houdt ons op de hoogte hé!Vele groetjes van ons allemaal en en ook voor u een vrolijk Kerstfeest en een spetterend Nieuwjaar!!

• 24 December 2010 - 11:57

Idzi Wagemans:

Hallo,
    Ik zoek hulp in Rio de Janeiro!

Ik doe op het moment mee aan de KPN Network Challenge, dit is een wedstrijd om je sociale netwerk te testen.

Ik heb deze week een behoorlijk moeilijke opdracht, er moet van de 7 nieuwe wereldwonderen een foto gemaakt worden met de volgende criteria:

1. Het wereldwonder moet er duidelijk te herkennen op staan.
    2. Er moet een lokale krant van die dag op te zien zijn.
    3. Het woord Woppa moet er duidelijk op te zien zijn.

Van de volgende plekken moet ik zo'n foto hebben:
    Chichén Itzá, Mexico
    Cristo Redentor, Brazilie
    Colosseum, Italie
    Chinese Muur, China
    Machu Picchu, Peru
    Rotswoningen in Petra, Jordanie
    Taj Mahal, India

Ik ben druk op zoek naar iemand die me aan zo'n foto van het beeld van Christus in Rio kan helpen. Zou jij of iemand die je hebt ontmoet kunnen helpen? Stuur me een berichtje op widzi@hotmail.com en dan kan ik meer uitleg en voorbeeldfoto's geven.

Bedankt voor het lezen!

Cynthia & Idzi

• 29 December 2010 - 16:10

Monique Lebeau:

Dag Kathleen
    Hopelijk heb je de Kerstdagen goed doorgebracht in het verre zuiden en graag stuur ik de Kerst- en nieuwjaarswensen die voor de anderen onder mijn kerstboom liggen:
    Donkere winterdagen, nat, kil en koud
    Met Kerst- en nieuwjaarswensen
    Hartverwarmend als stronkjes brandend hout
    Kerstliederen en lichtjes aan huis en gewelf
    Voorboden van een hoopvol 2011
    Genegenheid, vriendschap en warmte